Gustavo Siviero: «La sort no ens ha donat la victòria»

La roda de premsa de l'entrenador del Lleida Esportiu en cinc frases

Redacció
05 de març del 2017
Actualitzat a les 14:21h
 Gustavo Siviero, entrenador del Lleida
Gustavo Siviero, entrenador del Lleida | Lleida Esportiu
"Ha estat un partit molt igualat i el premi ha estat fantàstic. Hem treballat molt bé i hem patit quan tocava. Hem tingut situacions per avançar-nos al marcador abans"

​"El resultat més just hagués estat un empat, però el nostre mèrit ha estat treballar fins al final i forçar un penal que ens ha donat la victòria. No crec que sigui real el que ens està passant en els darrers partits, però tampoc ho era el que vam patir durant la primera volta. Al final els resultats s'equilibren"

​"Els futbolistes han interpretat molt bé el partit que havíem de fer. Hem sabut tancar els camins de perill del rival, i me'n vaig molt satisfet. Això no ha estat sort"

​"La tendència de l'equip és no abaixar els braços, i aquest treball s'ha vist premiat. L'equip ha estat molt sòlid, també els jugadors que han entrat durant la segona part"

​"De moment resolem bé els partits contra grans rivals, però falta molt. Ara hem de posar-nos a treballar per resoldre el següent partit. En falten deu per acabar la lliga, i el play-off és possible"