El Lleida s'abona a l'estil «Ramos»

El Lleida Esportiu guanya al camp del Vila-real B (0-1) en la darrera jugada en un partit intens en el que ha sabut frenar el filial, més dominador | Un penal transformat per Miki al minut 93 dóna la victòria als de Siviero, que s'acosten al play-off

Redacció
05 de març del 2017
Actualitzat a les 16:54h
Imatge dels jugadors celebrant el gol
Imatge dels jugadors celebrant el gol | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha aconseguit una valuosa victòria (0-1) aquest diumenge contra el Vila-real B en un matx intens en el que ha mostrat que és un equip amb actius per lluitar pel play-off d'ascens a la Segona A. Els de Siviero han tornat a guanyar en temps afegit gràcies a un gol en el descompte, la tercera vegada consecutiva en aquesta lliga. Miki Muñoz ha transformat un penal al minut 93.

El Vila-real B ha sortit més intens que el Lleida Esportiu, controlant la pilota i buscant la profunditat dels davanters per crear ocasions a l'àrea de Campos, que tornava aquest diumenge després de complir el partit de sanció. Els valencians han arribat amb perill, però totes les rematades han sortit desviades.

Els de Siviero, per la seva banda, han anat de menys a més, i a mesura que ha anat avançant la primera part s'han sentit més còmodes en el joc i han sabut desactivar el domini absolut que tenien els locals durant els primers minuts. Al minut 19, Mikel ha enviat una pilota al travesser a la sortida d'un córner que no ha aconseguit rebutjar la defensa del filial groc, un dels rivals directes del Lleida en la lluita pel play-off.

Amb Nierga de referència en atac, els blaus han intentat trenar jugades i superar la pressió del Vila-real, que cada cop s'ha anat acostant menys a la porteria de Campos, que ha resolt amb solvència els pocs xuts a porta que ha rebut. El matx ha arribat a la mitja part amb un empat a 0 que feia justícia als mèrits que havien fet els dos equips, que s'han desactivat mútuament.

​El Lleida ha sortit connectat a la represa, i ha pressionat la porteria del Vila-real B, que s'ha salvat del primer gol gràcies al porter Cantero, que ha aturat de manera espectacular un xut a boca de canó de Noel. Els primers minuts de la segona part ha estat un pols entre la voluntat de tenir la pilota per part del Vila-real i la capacitat de resistència d'un Lleida intens que ha defensat bé els envits dels valencians, més dominadors que en la primera part. Raba i Carlos Martínez insistien per les bandes, però el gol no arribava.

Altre cop en temps de descompte

​Cantalapiedra i Mario també han posat setge a la defensa del Lleida, que en la darrera mitja hora s'ha dedicat a aguantar i a mantenir la fe per intentar guanyar l'encontre. El partit s'ha jugat més en camp del Lleida, per bé que el Vila-real tampoc estava encertat per construir accions d'atac amb perill. Els lleidatans, per la seva banda, ho han provat amb pilotes llargues que tampoc han sabut baixar els davanters, força diluïts en els segons 45 minuts.

​En els darrers minuts, el Vila-real B ha mostrat més voluntat per guanyar el partit, i ha tirat les línies endavant per aconseguir obrir el marcador. No obstant, quan tot semblava encarat a l'empat, Noel ha penjat una pilota a l'àrea que ha tocat a la mà d'un jugador local. El penal era clar i l'ha assenyalat l'àrbitre. Miki Muñoz l'ha transformat bé i li ha permès al Lleida sumar 41 punts que li permeten somiar amb el play-off a deu partits pel final de la lliga.