Un arbre cau contra un edifici a Cervera a causa del fort vent

Ha trencat diversos vidres del bloc | Les ratxes de vent han arribat a quasi 100km/h a Alguaire

Redacció
04 de març del 2017
Actualitzat a les 17:31h
Imatge de l'arbre tombat
Imatge de l'arbre tombat | Bombers
El fort vent que s'ha registrat aquest dissabte a la demarcació de Lleida ha acabat tombant un arbre a Cervera, que ha afectat un edifici. Els fets han passat aquest dissabte, i tot i l'espectacularitat de la imatge, l'arbre ha trencat només alguns vidres de l'edifici. Els Bombers han estat treballant per retirar l'arbre i arranjar el carrer, que ha quedat tallat a la circulació.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un total de 208 trucades per la forta ventada de les darreres hores, la majoria concentrades al Barcelonès (43), Baix Empordà (39) i Baix Llobregat (21). Segons dades de les estacions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), destaquen ratxes com els 103,7 km/h de Malgrat de Mar, els 96,8 km/h d’Alguaire, els 94,3 km/h de Mas de Barberans, els 91,8 km/h de Font-rubí o els 87,8 km/h del Port de Barcelona.

La majoria d’avisos al 112 han estat per retirar arbres i branques caigudes, fer sanejaments de façanes i teulades o retirar mobiliari urbà en perill de caure.

Paral·lelament, l’efecte de la ventada també s’ha fet notar a través de problemes de subministrament elèctric a diverses poblacions de Lleida com a Torrefarrera i a Montoliu de Segarra.
 

Imatge de l'arbre tombat Foto: Bombers