VÍDEO Un «youtuber» es mofa d'Álvaro Ojeda després de guanyar-li un judici

El treballador d'OK Diario va portar als jutjats a Wismichu per amenaces

Redacció
26 de febrer del 2017
El youtuber Wismichu explota contra Álvaro Ojeda
El youtuber Wismichu explota contra Álvaro Ojeda | Youtube

​El youtuber gallec Wismichu (Ismael Prego) carrega contra el treballador d'OkDiario, Álvaro Ojeda, després de guanyar-li un judici. Prego va haver d'acudir als jutjats després de ser denunciat pel polèmic periodista.

Tot va començar a l'estiu del 2016 quan amb d'un vídeo que va publicar Ojeda denigrant els caçadors de Pokémons que hi havia a la platja. Després de veure'l, el youtuber no va dubtar en fer una rèplica humorística animant als caçadors a enviar els Pokémons a "arrencar el puto cap d'aquest subnormal". El periodista tampoc va dubtar a posar una denúncia per les amenaces, amb por que es fessin realitat i l'ansietat que li va causar.

Mesos després, el jutge dona la raó a Wismichu i ho celebra enviant un missatge, de més d'11 minuts, a Álvaro Ojeda. "Fatxa i manipulador" són alguns dels adjectius que li regala el youtuber en el seu últim vídeo.

Wismichu va pujar el vídeo a la xarxa el 22 de febrer i ja registra 2.755.038 visualitzacions. El canal del youtuber té més de 5.200.000 subscriptors.