Victòria agònica

Els de Siviero guanyen 1 a 0 contra l'Hércules en un partit avorrit que ha resolt en temps afegit gràcies a un gol de Nierga

Redacció
25 de febrer del 2017
Actualitzat el 26 de febrer a la 1:28h
El Lleida ha guanyat l'Hércules
El Lleida ha guanyat l'Hércules | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha guanyat aquest dissabte a l'Hércules (1-0) en un partit que ha solucionat en temps afegit gràcies a un gol de Nierga però que ha deixat males sensacions a causa del joc gris que ha desplegat.

Els primers 45 minuts han estat avorrits. Cap dels dos equips ha aconseguit imposar el seu joc i s'han lliurat a una batalla tediosa pel control de la pilota sense que hi hagués ocasions clares de gol. Els valencians han entrat al partit amb més ànim que els lleidatans, que a mesura que han anat passant els minuts han intentat robar la bola per buscar les referències en atac, desaparegudes durant la primera part i que no han pogut despenjar cap pilota llarga. De fet, l'única "ocasió" que han tingut els de Siviero ha estat una rematada de Noel que ha sortit desviada a la sortida d'un córner.

Ni Hércules ni Lleida han aconseguit rematar ni un sol cop entre els tres pals. El resultat més just era, doncs, l'empat a 0 amb al que ha acabat la primera part. Mateo, el porter que avui substituïa Campos, ha tingut una estrena plàcida esdevenint quasi un espectador de luxe sobre el terreny de joc que ha vist com l'Hércules tampoc demostrava que és un candidat seriós a pujar a Segona A.

​A la segona, el Lleida ha sortit amb més voluntat que a la primera part, però la poca fluïdesa en el joc no ha variat. Els blaus s'han acostat amb més perill a la porteria de l'Hércules, si bé les ocasions clares de gol no arribaven. Per canviar la dinàmica en atac, Siviero ha donat entrada a Doncel, que ha remogut la defensa d'un Hércules tancat al darrere i que buscava alguna jugada aïllada per obrir el marcador. Delgado ho ha provat amb un xut al minut 69 (el primer del partit) que ha blocat bé Mateo. Els lleidatans han respost tres minuts després amb un cop de cap de Nierga que ha aturat el porter Ivan.

Mateo i Nierga salven el Lleida

​El porter de l'Hércules ha tornat a salvar el seu equip al minut 75 quan s'ha trobat literalment una rematada de Noel dins de l'àrea petita. Aquesta ha estat l'ocasió més clara del Lleida Esportiu, que ho ha intentat en els darrers minuts sense sort. L'Hércules ho ha provat amb més voluntat que encert i ja al temps afegit han tingut la darrera ocasió que ha avortat bé Mateo. El matx ha anat esllanguint, però quan tot semblava que acabaria amb empat a 0, Nierga ha combinat bé una contra amb Doncel per fer l'1 a 0 que li dóna 38 punts que li permeten mirar cap amunt a la classificació.