Els Bombers treballen en tres rescats de muntanya al Pirineu

Les sortides s'han produït a l' Alt Àneu, Coll de Nargó i Vielha

Redacció
25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:34h
Els Bombers de la Generalitat han treballat en un rescat un esquiador de muntanya que s'ha accidentat quan ha caigut per una pala de gel mentre baixava pel coll de Basseiro per anar al refugi de Gerber, a l'Alt Àneu (Pallars Sobirà). Fins al lloc s'hi ha desplaçat l'helicòpter i efectius dels GRAE, que han traslladat l'home a l'Hospital de Tremp.

Cap a dos quarts de tres de la tarda els Bombers han treballat en el rescat d'un escalador que s'ha fet mal en caure des d'una altura de deu metres mentre feia la via el Bodorrio a la serra de Carreu, dins del terme municipal de Coll de Nargó (Alt Urgell). Fins al lloc s'hi ha desplaçat un helicòpter i efectius dels GRAE, que han traslladat el ferit, amb una possible fractura al turmell, a l'Hospital de Tremp.

Finalment, a les 15.38 hores els Pompiers d'Aran han estat activats per rescatar un esquiador de 25 anys accidentat mentre baixava per una canal a la serra de Fonfreda. Els efectius s'hi han desplaçat amb un helicòpter i una dotació terrestre. El jove ha estat evacuat a l'Hospital de Vielha amb diverses contusions.