Fira de Lleida confirma la presència de l'exèrcit espanyol al saló de FP

El director de l'organisme, Oriol Oró, assegura que els militars ofereixen titulacions tan dignes com les altres que s'ofereixen al certamen

25 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:52h
Ros, la consellera d'Ensenyament i un militar, l'any passat
Ros, la consellera d'Ensenyament i un militar, l'any passat | ACN
L'exèrcit espanyol estarà present al saló de FP que es celebrarà a Lleida del 20 al 22 d'abril. Ho ha confirmat Fira de Lleida després que la Direcció General de Joventut hagi fet una petició per escrit en la que es demana un canvi de les bases de participació per tal d'acceptar només aquelles empreses que garanteixin la cultura de la pau i l'educació. El director de Fira Lleida, Oriol Oró, assegura que els militars estaran a la fira atès que l'exèrcit ofereix titulacions, per la qual cosa hi tenen cabuda dins d'aquest espai.

​La resposta d'Oró va en sintonia a la que va donar l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que va defensar la presència d'un estand de l'exèrcit al certamen ja que "dona feina als joves".

Ros va respondre durant el ple del mes de febrer a una pregunta de la regidora Dolors López, que va preguntar sobre si Fira Lleida havia rebut la carta de la Directora general de Joventut, Marta Vilalta, que ha lamentat que l'organisme lleidatà es negui a incloure noves condicions a les bases de participació del saló de FP.