Detingut l'home que estafava dones de Lleida després d'iniciar-hi una relació sentimental

L'home, d'uns 40 anys, canviava de noms i de nacionalitats en els perfils que presentava als webs on es relacionava | Un veí de Ciudad Real va identificar-lo després que la seva cara aparegués en els mitjans de comunicació

Redacció
24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:46h
Rodrigo Nogueira Iglesias, l'home que va estafar 63 dones després d'iniciar-hi una relació sentimental (algunes de Lleida), ha estat detingut aquesta setmana a Ciudad Real després que els cossos policials iniciessin una recerca fa quatre mesos.

Nogueira va ser identificat per un veí de la localitat, que es va fixar en els tatuatges que portava, segons explica el diario El Español. Després de la seva captura, a Nogueira se l'ha traslladat a Pontevedra, on el jutjat número 1 va exigir la búsqueda de l'estafador. Segons apunta el digital, el presumpte estafador feia vida normal i assegurava que treballava fent grafitis. Tenia 14 denúncies i dues sentències.

​L'home, d'uns 40 anys, havia robat 63 dones després d'establir una relació sentimental i traslladar-se als domicilis. El presumpte lladre es feia passar per diverses persones, tenia més d'una desena de noms i fins i tot canviava de nacionalitat en els perfils que presentava per engalipar les seves víctimes. Nogueira va iniciar la seva activitat delictiva l'any 1997, i des d'aleshores ha anat passant per diverses plataformes digitals i portals de cites com Fetlife,Badoo o Facebook.