L'oposició assegura que la Llotja tindrà uns 9 milions de pèrdues el 2018

Els tres grups de l'oposició qualifiquen de "frau" la informació aportada pel conseller delegat del CNC, mentre aquest assegura que ja se'ls havia facilitat en la darrera reunió

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:24h
Imatge de l'exterior de la Llotja
Imatge de l'exterior de la Llotja | Arxiu
Els representants del PDECat-Unió, ERC i la Crida-CUP al consell d'administració del Centre de Negocis i Convencions (CNC), SA, han retirat de l'ordre del dia l'aprovació de l'informe del conseller delegat, Rafael Peris, sobre la situació actual de la concessió de l'equipament i les implicacions que suposarà la rescissió del contracte amb l'encara concessionària, així com l'assumpció d'aquesta gestió per part del CNC a partir del pròxim 1 de març.

Els tres grups, que havien demanat la convocatòria del consell extraordinari celebrat aquest dimecres, consideren que no se'ls ha facilitat l'informe sobre aquestes qüestions que havien demanat per escrit, mentre el conseller delegat Rafael Peris ha defensat que tota aquesta documentació ja se'ls havia aportat "verbalment" en la darrera reunió celebrada l'1 de febrer. Les formacions han assegurat també que la Llotja tindrà pèrdues d'uns 9 milions d'euros, una afirmació que ha estat rebatuda pel mateix Peris, que assegura que els grups barregen conceptes econòmics.

Tot i això, Peris s'ha compromès a elaborar un informe i a presentar-lo als membres del consell d'administració perquè "hi ha moltes coses que encara no les podem tenir" fins que el CNC no assumeixi la gestió del palau de congressos, segons ha dit. Així mateix, ha apel·lat a la "responsabilitat" de tots els grups municipals per tirar endavant "entre tots" un pla d'actuació per tirar endavant l'equipament. ERC i la Crida han qualificat de "frau" la informació aportada en la reunió per Peris i els republicans fins i tot n'han demanat la dimissió.