El president de l'Atlètic Saguntí diu que la impugnació del Lleida té «poc fonament»

Juan Manuel Domingo assegura que el jugador Keita té tota la documentació en regla, i lamenta les maneres de la diretiva del Lleida Esportiu

Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:39h
Imatge del partit del passat diumenge
Imatge del partit del passat diumenge | Lleida Esportiu
El president de l'Atlètic Saguntí, Juan Manuel Domingo, assegura que el club té tota la documentació en regla del jugador guineà Keita i es mostra tranquil davant la impugnació del partit per part del Lleida, que ha presentat un recurs a l'entendre que no tenia tots els permisos per jugar a la Segona B.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Domingo explica que els assessors del club s'han posat en contacte amb la Federació Espanyola de Futbol, que ha acreditat, segons diu, que el futbolista té tota la documentació que s'exigeix per disputar partits en aquesta categoria. "Estem molt tranquils, la reclamació del Lleida té poc fonament", ha indicat Domingo, que ha lamentat l'estil de la directiva del Lleida a l'hora de presentar la impugnació. "Nosaltres no ho hauríem fet així. Ni ens han trucat per dir-nos que presentarien aquest recurs. Han tirat una moneda a l'aire per veure si poden guanyar un partit que nosaltres vam vèncer al terreny de joc", ha assegurat el president del club valencià.

En aquest sentit, Domingo ha recordat que aquest episodi arriba poques hores després que el Saguntí facilités les imatges en vídeo de l'expulsió del porter del Lleida, Álvaro Campos, per tal que es pogués presentar un recurs per demanar la retirada de la targeta.