La U.E Bordeta impulsa una iniciativa per fomentar el «fair play»

El club té prevista una xerrada amb els pares de jugadors i entrenadors per afavorir el respecte i elminar les situacions violentes

Jugadors de la U.E.Bordeta fent pinya
Jugadors de la U.E.Bordeta fent pinya | U.E.Bordeta
Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat el 13 de març a les 10:22h
La Unió Esportiva Bordeta ha impulsat una iniciativa per fomentar el respecte i eliminar els mals comportaments en el món del futbol. El club lleidatà, que compta amb 400 nens, pretén que tots els actors que formen part de l'entitat (jugadors, entrenadors i pares) prenguin consciència de la importància d'actuar correctament i amb educació, per la qual cosa està prevista per a inicis del mes d'abril una xerrada del comunicador Juanjo Falcó, que parlarà als pares dels futbolistes de la comunicació esportiva.

Falcó també impartirà una conferència als entrenadors dels equips de la Bordeta segons explica el coordinador del club, Jordi Rodríguez, que posa en valor l'educació dels valors en el món del futbol. En aquest sentit, Rodríguez lamenta que en els darrers temps s'hagin succeït diversos episodis de violència en el futbol (ja siguin entre pares a les graderies, entre jugadors o contra els àrbitres) alhora que creu que des dels clubs cal intervenir per afavorir el fair play i evitar escenes violentes. "Tinc la sensació que hem anat enrere", assegura Rodríguez, que recorda que ja aquesta temporada s'ha fet una conferència amb el psicòleg esportiu Pep Marí.

​"La nostra voluntat és que tots els que formem part del club ens impliquem a favor del bon comportament", indica el coordinador, que la setmana passada va escriure una carta pública en la que reflexionava sobre els comportaments que es veuen a les grades dels camps i instava a actuar pensant en els joves que juguen. "Volem que els pares es sentin partícips del funcionament del club i que siguin protagonistes dels valors positius que pretenem transmetre", indica Rodríguez.