L'autòpsia revela que la dona morta al seu pis va rebre ganivetades al coll

La víctima va rebre un atac molt fort per part de l'agressor | Els Mossos d'Esquadra s'enduen els contenidors de davant del bloc i han demanat els càmeres de videovigilància

Redacció
20 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:19h
Imatge de la porta del pis on va ser trobat el cos
Imatge de la porta del pis on va ser trobat el cos | ACN
La funcionaria d'Ensenyament que va ser trobada morta el passat divendres a la nit al seu pis del carrer Acadèmia de Lleida va rebre diverses ganivetades al coll. Així ho revela les primeres dades de l'autòpsia, que indiquen que la víctima va rebre un atac brutal amb una arma blanca que li va provocar talls molt profunds al coll.

Els Mossos d'Esquadra creuen que l'atacant coneixia la víctima, encara que no han trobat cap rastre que apunti a alguna persona en concret. Per intentar reduir el cercle de la investigació, els policies s'han endut els contenidors de davant del bloc on vivia la dona, Amparo Soler, han demanat les gravacions de les càmeres de videovigilància de la zona i han preguntat a l'entorn de la dona.

No obstant, segons ha apuntat el delegat territorial d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, a la víctima no se li coneixia un cercle de relacions molt ampli. "Era una persona molt discreta", ha afegit Cullerés, que aquest dilluns ha encapçalat el minut de silenci que s'ha fet al davant dels serveis territorials d'Ensenyament.

Els agents descarten que el crim hagi estat a causa de la violència de gènere i tampoc creuen que hagi estat fruit d'un robatori atès que la porta no estava forçada i que la casa no estava regirada.