Marc Márquez rebrà aquest dilluns el premi «Ciutat de Lleida»

Aquest reconeixement té com a objectiu promoure la projecció de Lleida i la seva àrea d’influència

Redacció
17 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:51h
Márquez, celebrant el títol de campió del món
Márquez, celebrant el títol de campió del món | Repsol
L’Ajuntament de Lleida atorgarà aquest dilluns a Marc Márquez el VIII Premi Internacional "Ciutat de Lleida 2016", en un acte que tindrà lloc al Saló de Sessions del Palau de la Paeria. Amb aquest guardó, la màxima institució de la ciutat reconeix institucionalment la trajectòria del pilot cerverí, en haver-se proclamat campió de MotoGP la temporada passada, i també per la seva aportació al coneixement o al ressò internacional de Lleida i el seu entorn geogràfic.

Un jurat, format per persones de reconeguda trajectòria internacional, va fer públic el seu veredicte el passat 7 de juliol, després d’estudiar les diferents candidatures presentades. Rosa Maria Calaf, periodista i ex corresponsal de TVE a la Xina, com a presidenta del comitè avaluador, va ser l’encarregada de fer públic el nom de Marc Márquez com a guanyador d’aquesta edició.

La resta del jurat van formar Albert Galinsoga, catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la UdL; Ramon Roca, president del grup Ros Roca i, en aquella data, president del Consell Social de la UdL; Lluís Foix, periodista i exdirector de La Vanguardia; Rafael Peris, tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, i Néstor Bayona, guanyador de l’edició de l’any passat.