El Balaguer perd el partit contra la Rapitenca als despatxos

El club anuncia que recorrerà la decisió atès que no va actuar amb mala fe

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:01h
Genís i Sergi durant el partit contra la Rapitenca
Genís i Sergi durant el partit contra la Rapitenca | J.B
El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol ha decidit treure els tres punts que va aconseguir el Balaguer en el partit de Primera Catalana contra la Rapitenca a causa de l'alineació indeguda que va presentar. El tècnic, Jordi Cortés, va posar a l'onze inicial Asier Eizaguirre, jugador que havia estat amonestat en el partit del dimecres 25 de gener que el Balaguer va jugar contra el Lleida B, un matx aplaçat al seu dia per la mort de Yeray Darias.

La targeta groga que va rebre Asier era la cinquena, de manera que el futbolista no podia jugar el partit següent. Aquest fet, però, no va ser acreditat per la Federació Catalana de Futbol, a qui no li constava la sanció a Asier atès que el partit va acabar després de la reunió que l'organisme celebra tots els dimecres. El Balaguer va fer descansar el jugador en el partit següent, però la Federació no va tenir constància de la sanció fins el proper dimecres, de manera que, legalment, Asier no podia jugar contra la Rapitenca, partit que sí va disputar. 

Davant d'aquesta situació, el Balaguer recorrerà la decisió del comitè al·legant que no va actuar amb mala fe. La Federació també li ha imposat una multa de 250 euros. Tot i aquesta derrota als despatxos, l'equip es manté líder de la classificació a un punt d'avantatge respecte el Santboià.