L'alcalde de Gimenells creu que el PSC ha d'anar a buscar el votant de C's, que veu dissolt en cinc anys

Assegura que la formació ha d'anar a pescar el votant castellanoparlant | Creu que el partit d'Albert Rivera serà un nou UPyD

Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:10h
Dante Pérez, alcalde de Gimenells
Dante Pérez, alcalde de Gimenells | FB
L'alcalde de Gimenells i Pla de la Font (Segrià), Dante Pérez, és un dels polítics socialistes de Lleida que més s'ha posicionat en relació a les primàries que celebrarà el PSOE per escollir el nou Secretari General. De fet, Pérez va ser el "teloner" de Susana Díaz en l'acte que va fer el passat dissabte a Madrid i que no va comptar amb el suport de líders del partit com Àngel Ros o Josep Fèlix Ballesteros. En una entrevista a La Vanguardia, Pérez considera que al PSC li pot anar millor amb la presidenta andalusa al capdavant del partit socialista que no pas amb Pedro Sánchez.

​Sobre la recuperació electoral del PSC, Pérez assegura que la formació que lidera Miquel Iceta ha d'anar a pescar en les àrees de castellanoparlants que en els darrers comicis han votat a C's. "Molts votants seus eren del PSC", indica l'alcalde, que s'aventura a pronosticar que el partit que lidera Albert Rivera no durarà més de cinc anys. "Serà el proper UPyD", apunta el primer edil.

​En l'entrevista, el socialista, que és vocal de l'executiva del PSC de les Terres de Lleida, carrega les tintes contra l'ala catalanista del PSC, que considera que era "seudonacionalista", alhora que recrimina Núria Parlon i el propi Iceta de no posar suficient èmfasi en els lligams que té el socialisme català amb l'espanyol.

Dante Pérez, un socialista que ja ha encès polèmiques

L'alcalde de Gimenells ha estat conegut en els darrers mesos per diverses polèmiques. La més sonada va ser la que va provocar amb un comentari al seu compte de Facebook, on acusava els mestres de la localitat d'"adoctrinar" en lloc de procurar una millor educació.

Pérez va penjar aquest post en el marc d'una discussió que ha tingut amb una docent a la mateixa xarxa social després que el primer edil fes un comentari en relació a la queixa que aquesta professora havia fet sobre les obres d'un pas elevat que es fan al davant del col·legi.