Detinguts per robar la llibreta d'una veïna de la Granja d'Escarp i treure-li diners del banc tres vegades

Els Mossos sospiten que li van robar la llibreta de casa seva i els acusen d'un robatori amb força a l'interior de domicili i un delicte d'estafa bancària

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 18:11h
Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 43 i 46 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de la Granja d'Escarp (Segrià), a qui acusen d'haver robat la targeta bancària a casa d'una veïna de la mateixa població i haver-la utilitzat per treure diners fins a en tres ocasions. Els Mossos els acusen d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili i un delicte d'estafa bancària.

La investigació es va iniciar a començaments de desembre de 2016, quan la dona va denunciar que algú havia realitzat tres extraccions de diners del seu compte utilitzant la seva llibreta bancària. Els agents van concloure que els lladres havien usat una clau falsa per entrar al domicili de la dona i endur-se la llibreta bancària. La mateixa investigació els va dur fins als dos homes, a qui van detenir el 6 i el 13 de febrer de 2017, respectivament.