Ensenyament cessa la directora de l'escola de Vielha per desviar diners

La conselleria ha obert un expedient a l'exresponsable de l'Escòla Garona | La Fiscalia ha anunciat que tramita diligències per presumpta apropiació indeguda

Redacció
14 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:06h
Imatge de l'exterior de l'escola
Imatge de l'exterior de l'escola | Google Maps
La Conselleria d'Ensenyament ha cessat la directora de l'escola d'infantil i primària Garona de Vielha (Aran) en la qual ha detectat irregularitats econòmiques. Ensenyament ha obert un expedient disciplinari per les irregularitats que comporta el cessament del càrrec directiu, per la qual cosa la fins ara cap d'estudis s'ha fet càrrec de l'adreça.

El delegat territorial d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, assegura que la conselleria havia estat alertada de les males praxis de la directora, i que si s'ha cessat ara és perquè es considerava que hi havia indicis suficients per fer-ho.

La directora, que va ser cessada el dia 8, portava en el lloc des de juny del 2015, quan es va jubilar la seva antecessora. Per la seva banda, la Fiscalia tramita diligències de recerca sobre la directora del centre per presumpta apropiació indeguda.