Marc Márquez, al New York Times: «Cervera és on sempre he volgut estar»

El diari americà publica un reportatge al pilot cerverí i mostra les interioritats de la seva vida quotidiana

Redacció
12 de febrer del 2017
Actualitzat a les 0:57h
El pilot de Cervera, Marc Márquez
El pilot de Cervera, Marc Márquez | Repsol
"Podran ser campions del món, però segueixen essent els meus fills i cal que facin les coses bé a casa". Parla Roser Alentà, mare de Marc i Àlex Márquez, en un reportatge que aquesta setmana ha publicat el New York Times. El rotatiu americà s'ha acostat fins a Cervera per veure com viu el gran dels Márquez, tricampió de Moto GP i un noi que, a casa seva, es comporta com qualsevol altre de la seva edat.

​"En llocde desafiar leslleis de lagravetaten la seva motocicleta, com hofahabitualment, Márqueznavega en un reptediferent:tractar derespectar les regles de la sevamare desprésd'un entrenamentde natacióamb el seugermà menor,Alex", apunta el periodista Raphael Minder, que relata alguna de les broques que Alentà clava als seus fills; "Noespot deixar unatovallolahumidaen una bossa", assegura.

​En el reportatge també s'esmenta el fet que el rei del motociclisme mundial dorm encara a la llitera de quan era un nen, i que a l'habitació té "unmuntde robasenseutilitzard'un patrocinador" que donarà als cosins.
"Joentencque altrespodrien volerpassarl'hivern en unlloccom lesMaldives,però Cervera és onsempreheestatisegueix sent el lloc on vull estar", assegura el pilot cerverí.

"Per descomptat, la meva vidanoésexactament elque solia ser,peròsi ensfixemen el meu entorn, el canvi haestatzero.Iaquí tambépuc entrenaramb el meumilloramic, el meugermà", rebla Márquez.