12
de febrer
del
2017
Actualitzat
a les
0:15h
Aquesta és una bona proposta que us faig, fins i tot per la nit, ràpida de fer, amb pocs ingredients i un bon resultat.
Ingredients per a 4 persones:
4-6 endívies
100 gr. de pernil salat
uns pinyons
Per a la vinagreta:
1 culleradeta d'orenga
2 tiges de cibulet
Una branqueta de romaní
Sal, pebre negre
15 cc. de vinagre
45-50 cc. d'oli d'oliva verge extra
Prepareu la vinagreta per això barregeu les aromàtiques picadetes, amb els altres ingredients, emulsioneu bé.
Partiu les endívies per la meitat i pinteu-les amb la vinagreta.
Porteu-les a coure en una planxa calenta 2-3 minuts per cada costat.
Amb la planxa ja apagada i amb la calor residual, poseu el pernil tallat a dauets i els pinyons perquè es torrin una mica.
Serviu les endívies amb el pernil i els pinyons, tot regat amb la vinagreta.
NOTA: La quantitat d'endívies segons mida i la gana que tinguem.
** La quantitat d'aromàtiques al vostre gust.
** En lloc de pernil es pot posar cansalada a daus.
Celíacs : assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Ingredients per a 4 persones:
4-6 endívies
100 gr. de pernil salat
uns pinyons
Per a la vinagreta:
1 culleradeta d'orenga
2 tiges de cibulet
Una branqueta de romaní
Sal, pebre negre
15 cc. de vinagre
45-50 cc. d'oli d'oliva verge extra
Prepareu la vinagreta per això barregeu les aromàtiques picadetes, amb els altres ingredients, emulsioneu bé.
Partiu les endívies per la meitat i pinteu-les amb la vinagreta.
Porteu-les a coure en una planxa calenta 2-3 minuts per cada costat.
Amb la planxa ja apagada i amb la calor residual, poseu el pernil tallat a dauets i els pinyons perquè es torrin una mica.
Serviu les endívies amb el pernil i els pinyons, tot regat amb la vinagreta.
NOTA: La quantitat d'endívies segons mida i la gana que tinguem.
** La quantitat d'aromàtiques al vostre gust.
** En lloc de pernil es pot posar cansalada a daus.
Celíacs : assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.