Cristian Alfonso, heroi d'improvís

El futbolista havia estat acomiadat, però el club l'ha repescat | Alfonso ha donat la victòria al Lleida amb un gol en la darrera jugada del partit contra l'Ebre

Redacció
11 de febrer del 2017
Actualitzat el 12 de febrer a les 0:24h
Cristian Alfonso, celebrant el gol aquest dissabte
Cristian Alfonso, celebrant el gol aquest dissabte | Lleida Esportiu
El futbolista Cristian Alfonso li ha donat aquest dissabte els tres punts al Lleida Esportiu en la darrera jugada del partit que ha enfrontat els lleidatans contra l'Ebre. El jugador ha passat a ser l'heroi del matx després que el club li hagués donat la baixa federativa en el context d'acomiadaments que hi ha hagut durant el mercat d'hivern a causa del baix rendiment d'alguns futbolistes.

El Lleida Esportiu va comunicar el passat 26 de gener que acomiadava Alfonso igual que ho feia amb Carlos Indiano i Guillem Martí. No obstant, el club i el jugador s'han passat les dues darreres setmanes sense arribar a cap acord de rescissió del contracte tot i la baixa federativa. La baixa voluntària de Fran Moreno, que la va demanar per motius de salut en el cercle familiar, ha facilitat que el Lleida li donés una oportunitat a Alfonso, que ha jugat el tram final del partit i, a part del gol, ha enviat una pilota al travesser.

​El club havia comunicat abans del matx que Alfonso passava a tornar a formar part de la plantilla i que, per tant, podia ser convocat per Siviero, com així ha fet. A l'acabar el partit, el tècnic argentí ha valorat l'esforç del futbolista, alhora que ha recordat que "mai no ha abaixat els braços". L'entrenador ha indicat, tanmateix, que el jugador ha d'entendre quin ha de ser el rol en aquest equip d'ara i fins a final de temporada. El jugador, per la seva banda, ha marxat del Camp d'Esports sense fer declaracions.