El Lleida es desperta al final

Els de Siviero guanyen l'Ebre (1-0) en el darrer minut gràcies a un gol de Cristian Alfonso, el jugador que ha recuperat després de donar-li la baixa federativa | El porter Álvaro Campos ha estat, altre cop, el millor dels lleidatans, que han fet un mal partit

Redacció
11 de febrer del 2017
Actualitzat el 12 de febrer a les 0:26h
Nierga i Rubio, en un moment del partit
Nierga i Rubio, en un moment del partit | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha guanyat aquest dissabte (1-0) al Camp d'Esports contra l'Ebre en un partit dolent que ha resolt en el darrer segon gràcies a un gol de Cristian Alfonso, el jugador que no volia i a qui ja havia donat la baixa federativa i que ha estat repescat a última hora. Els de Gustavo Siviero encadenen d'aquesta manera set partits sense perdre i segueixen en la bona dinàmica de resultats (que no de joc) iniciada a finals del 2016 amb la victòria contra l'Eldenc.

Els blaus han culminat una primera part que no passarà a la història del club, ni per joc ni per ocasions. Els lleidatans han estat un punt per sota de l'Ebre, que si no ha aconseguit el gol ha estat per les bones aturades d'Álvaro Campos, avui altre cop el millor del Lleida. El porter del Lleida s'ha hagut de lluir en diverses ocasions, en especial una al minut 16 en un xut de Maureta. En atac, els de Siviero ho han provat mitjançant Javi Casares i Nierga, que han tingut un parell de tímides ocasions per avançar el seu equip. L'empat era el resultat més just al final dels primers 45 minuts, avorrits i sense que cap dels dos equips presentés credencials suficients per situar-se més enllà de la meitat de la classificació.

​A la represa, el Lleida ha sortit més elèctric que a la primera part, estirant les línies i intentant aproximar-se amb més perill a l'àrea rival. Casares ho ha provat al 48 amb un xut des de la frontal que ha marxat desviat. L'Ebre, per la seva banda, ha respost poc després amb un mà a mà de Gabarre contra Campos, que ha aconseguit evitar el gol visitant. El porter ha tingut més feina al 59 quan ha hagut de desviar a córner una potent rematada d'Obregozo.

Cristian Alfonso, heroi per accident

​El partit anava i tornava, era una cercavila que anava d'una àrea a l'altra i que podia caure de qualsevol dels dos equips. Javi López al 64 ha enviat una pilota al pal, i vuit minuts després era Gabarre era el que provava sort amb un xut ben blocat per Campos, un autèntic mur sota pals. A deu pel final, els lleidatans han posat setge a la porteria dels aragonesos, i haurien pogut estrenar el marcador amb una ocasió de Javi López que ha acabat, de nou, amb la pilota al pal després d'un cop de cap de Cristian Alfonso, el jugador que s'ha convertit en una mena d'heroi per accident poc després.

​El partit esllanguia, i quan tot feia pensar que el matx acabaria amb empat, Alfonso ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per posar l'1 a 0 que ha deixa l'equip amb 35 punts i en vuitè lloc a la classificació.