Àngel Ros veu bé ampliar el bilingüisme als tràmits de la Paeria

L'alcalde de Lleida no veu inconvenient en habilitar la possibilitat de descàrrega dels documents en castellà, i recorda que ja es fa en altres qüestions

Ángeles Ribes i Àngel Ros
Ángeles Ribes i Àngel Ros | ACN
Redacció
11 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:41h
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, no troba inconvenients en poder aplicar la petició que aquest divendres ha fet el grup municipal de C's en relació a poder descarregar tots els documents administratius també en castellà.

El Paer en cap assegura que alguns arxius ja es poden consultar en els dos idiomes, de manera que no creu que sigui un problema poder fer el mateix en la descàrrega de tràmits administratius. L'alcalde socialista indica que hi pot haver persones de Saragossa o de Madrid que tinguin un pis a Lleida i que, per tant, tenen el dret a poder tenir accés als documents en castellà. Tot i això, l'alcalde ha indicat que en els propers dies s'estudiarà bé la proposta del grup que lidera Ángeles Ribes.

​Ribes vol "estirar al màxim" el reglament d'usos lingüístics

La portaveu de C's a la Paeria ha explicat que la setmana vinent mantindrà una reunió que amb la regidora Montse Parra en la que posarà sobre la taula aquesta qüestió. En aquest sentit, Ribes indica que la voluntat del grup municipal que lidera és el d'estirar al màxim el reglament d'usos lingüístics per poder donar servei en castellà"