Postius i Mestres s'enganxen per la convocatòria de places de la Guàrdia Urbana

El líder del PDECat i la regidora de Seguretat han discutit per Twitter

Redacció
11 de febrer del 2017
Actualitzat a les 0:48h
Toni Postius, líder del PDECat a la Paeria
Toni Postius, líder del PDECat a la Paeria | ACN
El líder de PDECat a la Paeria, Toni Postius, ha fet enfurismar aquest divendres la regidora de Seguretat de la Paeria, Sara Mestres. El polític demòcrata ha publicat un tuit en el que considerava que l'equip de govern d'Àngel Ros tenia "poca voluntat política" per augmentar el nombre de places, una afirmació que ha fet saltar, primer, la regidora Montse Mínguez, i després, Mestres.

Mínguez li ha recordat a Postius la manca de places de Mossos d'Esquadra i Mestres li ha agafat el relleu posant en valor l'esforç de la Paeria i recordant que fa cinc anys que la Generalitat no convocava cap plaça de Mosso, motiu pel qual li ha recriminat la "demagògia" del seu tuit.

​Postius li ha recordat a Mestres que la ciutat de Barcelona va convocar 92 places l'any passat, una afirmació que ha estat rebatuda per la regidora assegurant que la ciutat comtal té Carta Magna.

El líder demòcrata ha tornat a la càrrega mostrant la disposició addicional quinta de l'ARSAL i mostrant que la ciutat de Tarragona ampliarà en 25 places la plantilla de la Guàrdia Urbana. Mestres li ha dit, en aquest punt, que això li seria contestat a la Comissió Informativa, i ha tancat el debat no sense abans recordar que Postius és diputat al Congrés, una "acusació" repetida en diverses ocasions en els darrers mesos per part dels regidors socialistes.