Àngel Ros dóna l'esquena a Susana Díaz i no anirà al seu acte a Madrid

L'alcalde de Lleida no participarà en una trobada organitzada per la FEMP | Tampoc ho faran Àngel Ros, Núria Parlon i Núria Marín

Redacció
10 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:25h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Adrià Costa
Els principals alcaldes del PSC no participaran en l'acte que ha organitzat aquest dissabte a Madrid el president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i primer edil de Vigo, Abel Caballero, i que protagonitzarà la presidenta d'Andalusia, Susana Díaz.

Ni l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ni tampoc el de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, hi participaran. Ara bé, aquest dos no seran els únics que han decidit que no prendrien part en aquest acte, ja que l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ni la de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), Núria Parlon, ambdues altes dirigents de l'Executiva del PSC i al capdavant de dues ciutats catalanes importants, també han declinat anar-hi.

El president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i alcalde de Pineda de Mar (Barcelona), Xavier Amor, també s'absentarà d'aquesta cita, a la qual Caballero ha convidat tots els alcaldes, regidors i presidents de diputació socialistes per escoltar Díaz perquè "té molt a dir".

Així i tot, la majoria de representants municipals del PSC asseguren que no han rebut cap invitació formal per participar en aquest acte, al qual sí preveu assistir l'alcalde de Gimenells i el Pla de la Font (Lleida), Dante Pérez.