Surt a concurs la reforma de l'estació de tren de la Pobla de Segur

Compta amb un pressupost d'uns 328.000 euros, finançats majoritàriament amb fons europeus | S'hi ubicarà una oficina de turisme, un centre d'interpretació i un de bicicletes de muntanya

08 de febrer del 2017
Actualitzat a les 17:54h
Imatge del tren de la Pobla
Imatge del tren de la Pobla | ACN
El ple del Consell Comarcal de Pallars Jussà ha aprovat per unanimitat aquest dimarts en sessió ordinària la sortida a contractació de l'obra de remodelació de l'edifici de l'estació de tren de la Pobla de Segur, que permetrà acollir una oficina de turisme, un centre d'interpretació de Boumort i Collegats i un de bicicletes de muntanya.

El pressupost de l'obra és d'uns 328.000 euros, que seran finançats majoritàriament amb fons europeus i també amb una partida de la Generalitat. El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha expressat el seu desig perquè comencin les obres i poder donar el servei "el més aviat possible". El termini per a la presentació d'ofertes és de 26 dies.

El ple del Consell també ha aprovat una moció relativa a la campanya d'acollida de refugiats "Casa nostra, casa vostra" amb els vots a favor de tots els partits. També s'han aprovat diferents mocions relatives als pressupostos de la Generalitat 2017, entre les quals destaquen una partida per desencallar la reforma de Comiols.