Enquesta entre els ribagorçans per conèixer l'estat actual de la TDT

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça farà arribar aquesta setmana a totes les llars de la comarca una enquesta per conèixer de primera mà quin és l’estat real de la implantació de la TDT a la comarca i poder solucionar els problemes.

per Redacció , 21 de març de 2011 a les 10:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons el president del Consell Comarcal, Joan Perelada “fa temps que tenim constància que a la comarca no es rep el senyal de la TDT amb la mateixa qualitat. Sembla estrany i increïble però en un  mateix poble, els veïns no veuen els mateixos canals. Per aquest motiu aquesta setmana farem arribar una enquesta a tota la població per saber amb exactitud l’estat real de la qualitat de recepció del senyal a les llars”.
 

Joan Ramon Piqué, vicepresident segon i conseller en noves tecnologies ha afegit que com a novetat “aquesta enquesta també es podrà realitzar directament a través del portal comarcal . És molt important que la gent faci l’enquesta, ja que quantes més en tinguem més real serà la diagnosi del problema i la seva solució”.
 

L’enquesta que arribarà durant aquesta setmana es pot fer arribar directament a la seu del Consell Comarcal i els telecentres o a través del portal comarcal www.altaribagorça.cat.

 

Participació