La dona que es fa passar per massatgista assalta una altra àvia a Balaguer i li roba joies i diners

La presumpta estafadora es fa passar per massatgista

06 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:04h
Una àvia d'uns 87 anys ha estat robada al seu pis de Balaguer per una dona que s'ha fet passar per una massatgista. Segons ha pogut saber NacióLleida, la presumpte lladre li ha robat joies i diners després d'accedir a l'habitatge assegurant que era una treballadora de la Seguretat Social i que li venia a fer uns massatges. Segons fonts properes a la víctima, l'estafadora li ha demanat que es tragués els anells i el collar que duia, una petició a la qual ha accedit la víctima del robatori.

Poc després que la dona hagi marxat del pis, l'àvia s'ha adonat que li faltaven els anells, el collar i també diners, motiu pel qual ha trucat un fill seu, que ha presentat una denúncia aquest dilluns als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació segons han confirmat a aquest diari. Fonts de la policia asseguren que es tracta d'un delicte de furt.

Els fets han passat a prop del carrer on es va cometre un robatori igual el passat 23 de gener. En aquell cas, una àvia de 90 anys va ser assaltada per una dona que també es va fer passar per massatgista i que va robar anells, una pulsera i un collar.