Un alcalde d'ERC plega del Consell del Segrià després d'una bronca amb el PDECat

Sebastià Ricart, primer edil d'Alcanó, ha marxat del ple després de demanar dignitat en el tracte | L'enganxada es va originar per les paraules del demòcrata Carles Català, de la Portella, que va assegurar que "el que diu l'oposició per una orella m'entra i per l'altra em surt"

Redacció
04 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:36h
Imatge d'un Consell Comarcal del Segrià
Imatge d'un Consell Comarcal del Segrià | ACN
El Consell Comarca del Segrià ha estat l'escenari aquest divendres d'una nova mostra de tensió entre ERC i el PDECat. Republicans i Demòcrates s'han enganxat en una bronca després que l'alcalde d'Alcanó, Sebastià Ricart, hagi pres la paraula a l'inici de la sessió per reclamar "dignitat" en el tracte amb els consellers de l'equip de govern. Just després d'aquestes paraules, Ricart ha marxat del ple.

L'acció, que ha sorprès diversos membres de la sala, s'explica per situació que es va viure dies enrere en una comissió de Medi Ambient, on l'alcalde demòcrata de la Portella, Carles Català, va assegurar que "el que diu l'oposició per una orella m'entra i per l'altra em surt".

Aquestes paraules van enervar Ricart i la resta de membres d'ERC, que en la sessió d'aquest divendres han demanat una reprovació a la presidenta comarcal, Maria José Invernón. La política del PDECat ha assegurat que ella no tenia constància d'aquest comentari, i lluny de calmar la tensió, ha atiat el foc assegurant que els republicans han fet anar expressions de forma destructiva.