Detenen el presumpte autor de la mort d'un jove a Albatàrrec vuit mesos després

L'home, de 51 anys, ha estat arrestat a Castelló i el jutge ha ordenat el seu ingrés a presó acusat d'homicidi

Redacció
03 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:23h
Imatge del lloc on va ser apunyalat el noi
Imatge del lloc on va ser apunyalat el noi | ACN
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 51 anys com a presumpte autor de l'apunyalament mortal a un jove de 20 anys, veí de Lleida i d'origen romanès, el maig del 2016 a Albatàrrec. Els fets van passar el 29 de maig enmig d'una baralla entre dos grups de romanesos temporers al camp de futbol de l’antiga escola del municipi, que es van enfrontar arran d'un partit de futbol.

El detingut va clavar una navalla al pit del jove, que va ser traslladat pels seus companys amb cotxe fins al peatge de l’autopista, on va acudir una ambulància del SEM i els Mossos d'Esquadra alertats pels mateixos joves. Els agents van veure que la víctima era un home d'origen romanès que havia rebut una ganivetada al tòrax i estava greument ferit, per la qual cosa es va decidir traslladar-lo a l'Arnau de Vilanova, on va va morir poc després a l'hospital.

​L'autor de l'apunyalament, de nacionalitat romanesa, va fugir del lloc dels fets sense que la policia el localitzés. La recerca es va iniciar i es va saber que el principal investigat com a autor del crim s’hauria traslladat a la localitat de Betxí (Castelló) per a la campanya de recollida de cítrics. D'acord amb aquesta informació, els Mossos es van posar en contacte amb la Guàrdia Civil, que ha col·laborat amb la detenció de l'home, que es va produir el passat dilluns. El detingut ha passat a disposició judicial i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó acusat d'homicidi.