La Paeria busca diners per pagar la gespa del Camp d'Esports quatre mesos després de les obres

L'empresa Royal Verd es queixa que encara no ha cobrat els 600.000 euros de l'obra | L'equip de govern assegura que busca finançament amb entitats bancàries

Redacció
31 de gener del 2017
Actualitzat a les 12:10h
Operaris instal·lant la nova gespa
Operaris instal·lant la nova gespa | Lleida Esportiu
Les obres de la nova gespa del Camp d'Esports, acabades al setembre, encara no han estat pagades a l'empresa RoyalVerd. Els 600.000 euros que van costar les tasques de substitució del terreny de joc han estat abonats segons ha confirmat NacióLleida. ​El coordinador general de l'empresa, Eudald Morera, assegura que existeix aquest impagament, encara que confia que la Paeria acabarà pagant les obres atès que van ser fetes en un edifici de titularitat municipal, si bé es van fer a partir d'un conveni i no a través de la Llei de Contractes del Sector Públic.

​La regidora d'Esports, Montse Parra, assegura a Segreque si hi ha hagut aquest impagament ha estat per cula de problemes burocràtics alhora que destaca que l'equip de govern busca finançament amb entitats bancàries per cobrir el cost de les obres. De fet, l'edil considera que la liquidació d'aquest deute es resoldrà de manera ràpida.