El Consell Comarcal del Jussà contracta 20 aturats majors de 45 anys sense ingressos

Aquests treballadors desenvoluparan tasques com neteja de camins, senders, barrancs i manteniment d'infraestructures

Redacció
30 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:43h
Imatge dels treballadors al Consell Comarcal del Jussà
Imatge dels treballadors al Consell Comarcal del Jussà | Consell Comarcal
El Consell Comarcal del Pallars Jussà (Lleida) ha formalitzat aquest dilluns els contractes de 20 treballadors que participen en el Programa Treball i Formació convocat pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb l'objectiu de donar feina a persones aturades preferentment de 45 anys o més que no rebin ni prestació ni subsidi d'atur, ha informat la institució en un comunicat.

Aquests treballadors desenvoluparan tasques del Consell Comarcal, com neteja de camins, senders i barrancs i tasques de manteniment i conservació d'infraestructures públiques o treballs d'informació al públic, entre d'altres, 18 d'ells durant sis mesos i els altres dos durant un any.


Cinc dels treballadors acabats de contractar són perceptors de la renda mínima d'inserció, una ajuda que deixaran de percebre mentre duri el seu contracte de treball.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha donat la benvinguda als nous empleats i els ha animat a implicar-se en les tasques que els seran assignades per poder demostrar les seves habilitats i adquirir noves experiències. Aquest projecte també inclou la contractació d'un tècnic que actua com a coordinador del programa, que portarà a terme tasques de suport tècnic gestionant els diferents processos que farà seguiment dels participants en cadascuna de les etapes.