Bojan Krkic jugarà al FSV Mainz 05 d'Alemanya

El futbolista de Linyola se'n va cedit a l'equip alemany després de jugar a Anglaterra

Redacció
29 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:28h
Bojan ha firmat el contracte amb el seu nou equip
Bojan ha firmat el contracte amb el seu nou equip | Mainz 05
El futbolista de Linyola Bojan Krkic jugarà fins a final de temporada al FSV Mainz 05 d'Alemanya. Després del seu pas per la lliga espanyola, la italiana, l'holandesa i l'anglesa, el jugador de 26 anys es vestirà amb la samarreta de l'equip alemany en el que és una operació de cessió amb l'Stoke City fins a final de temporada.

"Per a miés un honor queelMainz 05emdonil'oportunitat dedemostrar la mevavàluaen una altralliga europeade nivellsuperior", ha assegurat l'exbarcelonista al web del seu nou club. En un missatge al Twitter, Bojan ha volgut agrair el suport de l'equip anglès en els darrers mesos.

El directoresportiu delMainz 05,RouvenSchröder, s'ha mostrat satisfetdefer-seambelsserveisde Bojan:"És un jugadorexcel·lent quevol comprometrede ple en elspropers sismesosambnosaltresa la Bundesliga.Estemmoltsatisfetsamb el valoresportiuque aportaràa la nostra plantilla".L'entrenador delMainz 05, MartinSchmidt,tambéha beneït l'aterratgedel lleidatà: "Amb Bojanguanyem un joc fort icreatiuambun migcampistaofensiuambuna qualitatexcepcional.És unrepteapassionantper a ell".