Detenen tres joves fent pintades al vagó d'un tren aturat a l'estació de Cervera

Han intentat fugir però la policia els ha detingut i els ha comissat 47 pots d'esprai que duien en sis bosses

Redacció
28 de gener del 2017
Actualitzat a les 2:14h
Imatge del material requisat pels Mossos
Imatge del material requisat pels Mossos | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves d'entre 23 i 25 anys com a presumptes autors d'un delicte de danys i resistència i desobediència greu als agents. Són un xilè i dos espanyols veïns de Barcelona, enxampats per una patrulla mixta de Mossos i policia local de Cervera, mentre pintaven amb esprais el vagó d'un tren aturat a l'estació de la capital de la Segarra.

Els fets han passat a les dues de la matinada d'aquest divendres, durant un dispositiu conjunt entre els dos cossos policials, ja que fa dies que es denuncien pintades. Quan els agents els han enxampat, els joves han fugit. Finalment, però, els han aconseguit aturar i detenir. Duien sis bosses amb 47 pots d'esprai. Tots tres han quedat en llibertat després de declarar a la comissaria, fins que els cridi a declarar el jutge.

Dimecres es va denunciar penalment un altre jove de 20 anys, també a Cervera, per fer pintades. Anava amb altres persones que van aconseguir fugir. A ell se'l va detenir i se li van trobar cinc pots de pintura a la butxaca així com una vintena de pots d'esprai a prop del lloc.