Demanen tres anys i mig de presó a un noi per amenaçar una menor amb una navalla i robar-li el mòbil

Els fets van passar el juliol de 2015 i segons la víctima, el van abordar dues persones

Redacció
27 de gener del 2017
Actualitzat a la 1:55h
El penal 2 de Lleida a acollit aquest dijous el judici a un noi acusat de robar el mòbil a un menor amenaçant-lo amb una navalla. Els fets van tenir lloc al barri de Ciutat Jardí de Lleida el 2 de juliol de 2015. Segons ha explicat la víctima, dos nois se li van acostar i es van posar un davant seu i l'altre al darrere. Li van dir que els hi donés el que portés mentre el de davant (l'acusat) l'amenaçava amb una navalla a l'alçada de l'estómac. "Els hi vaig donar el mòbil i van marxar corrents", ha declarat.

El jove va reconèixer l'assaltant que tenia de cara a través de fotografies a la comissaria dels Mossos, quan va anar a denunciar els fets. La fiscalia demana tres anys i mig de presó per l'acusat per un delicte de robatori amb intimidació i ús d'arma tenint en compte que la víctima va reconèixer el jove "sense cap dubte" i que l'acusat "no té coartada".

La defensa en canvi en demana l'absolució perquè el seu client nega els fets i assegura que estava en un bar, en una altra zona de Lleida quan aquests van passar, tot i que no ha aportat cap testimoni que ho confirmi.