La policia de Tàrrega deté tres joves després d'una espectacular fugida en cotxe i saltar-se un control

Estan acusats de delictes de danys, resistència i desobediència a l'autoritat, i contra la seguretat del trànsit en una escapada que va acabar a les Oluges, a la Segarra

Redacció
26 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:18h
Imatge d'un control policial a Tàrrega
Imatge d'un control policial a Tàrrega | ACN
La Policia Local de Tàrrega ha detingut tres persones per presumptes delictes de danys, resistència i desobediència a l'autoritat i contra la seguretat del trànsit. Els fets van passar dilluns passat quan una patrulla preventiva va detectar un vehicle que tenia una petició de control per part dels Mossos a l'estar implicat en delictes contra el patrimoni.

Quan l'anaven a aturar, el vehicle es va donar a la fuga per l'antiga N-II posant en risc la seguretat dels altres usuaris de la via. Després es van desviar fins a les Oluges (Segarra) on també van posar en perill més vides humanes fins que van quedar bloquejats en un carrer. Aleshores van fer marxar enrere de manera agressiva per colpejar el cotxe policial i va ser llavors quan els van poder detenir. Durant la persecució, els agents van comptar amb el suport del control d'un helicòpter dels Mossos i també de diverses dotacions terrestres que van intervenir a les Oluges.
Els tres detinguts són tots de nacionalitat espanyola, de 22, 25 i 28 anys d'edat i veïns de Montsó i Barbastre. Van passar dimarts a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció de Cervera pels presumptes delictes comesos el dilluns 23. Després van ser traslladats al Jutjat d'Instrucció de Balaguer per tal de donar tràmit a altres fets delictius suposadament comesos a la Noguera.