Detenen un criador de gossos per amenaçar de mort els agents rurals

L'home ja ha quedat en llibertat a l'espera que el jutjat el citi a declarar

Redacció
25 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:26h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un criador de gossos per escriure amenaces de mort al mur de Facebook de l'Associació Professional dels Agents Rurals de Catalunya. L'home, veí de Sils, va ser detingut aquest dimarts a Blanes però ja ha quedat en llibertat a l'espera que el jutjat el citi a declarar. 

L'home va escriure al mur de l'entitat dos comentaris en resposta a la publicació de l'assassinat dels dos agents aquest cap de setmana a Aspa. Tal com cita l'emissora, va arribar a assegurar que, tot i sentir-ho, "veient com actuen jo mateix no descarto carregar-me'n uns quants...". 

L'emissora, que ha parlat amb el criador, assegura que tot plegat té l'origen en el comís que uns rurals li haurien fet de 12 gossos de raça potencialment perillosa a la seva finca de Sils. En aquest sentit, Ràdio Girona cita un altre comentari on els acusa de ser una "mafiosos corruptes" i assegura que "m'heu entrat a casa a robar". Els Mossos consideren que els escrits són constitutius d'un delicte d'amenaces i, per això, aquest dimarts el van detenir a Blanes. Segons l'emissora, se'l van endur emmanillat i li van prendre declaració.