Alcoletge i Soses fan un minut de silenci en memòria dels dos agents rurals assassinats

Lleida farà una concentració dilluns i està previst que el detingut pel doble homicidi passi dimarts a disposició judicial

Redacció
22 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:20h
Imatge del minut de silenci a Soses
Imatge del minut de silenci a Soses | ACN
Alcoletge i Soses, al Segrià, han fet aquest diumenge concentracions silencioses en memòria dels dos Agents Rurals morts aquest dissabte a Aspa, David I. D. i Xavier R. V. El primer, de 39 anys, va néixer a Lleida però vivia a Alcoletge i el segon, de 43 anys, vivia a Lleida però havia nascut a Soses.

A Soses, els presents han guardat un respectuós minut de silenci que han acabat amb aplaudiments en record de les dues víctimes mortals. L'alcalde, Isidre Mesalles, ha adreçat unes paraules als presents en què ha recordat la tasca tan propera als pobles que desenvolupen els Agents Rurals i la tristor i commoció amb què ha estat rebuda aquesta notícia entre els veïns del municipi.

Mesalles ha traslladat el condol als familiars dels dos Agents. Lleida farà un minut de silenci demà dilluns a les dotze del migdia a la plaça de la Paeria. Està previst que el detingut pel doble homicidi passi dimarts a disposició judicial.