El Lleida ja mira cap amunt

Els de Siviero guanyen 2 a 3 contra l'Hospitalet i aconsegueixen la primera victòria fora de casa d'aquesta temporada | Els gols de Marc Nierga, Javi Casares i Doncel en la darrera jugada permeten l'equip allunyar-se dels llocs de perill i començar a plantejar-se nous objectius

Redacció
22 de gener del 2017
Actualitzat a les 23:09h
El Lleida ha empatat contra l'Hospitalet
El Lleida ha empatat contra l'Hospitalet | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha guanyat el primer partit fora de casa aquesta temporada després d'un partit boig que s'ha resolt en el darrer segon, 2 a 3. Els de Siviero han aconseguit remuntar un marcador advers i, quan semblava que el matx acabaria amb empat, Doncel ha aconseguit el gol de la victòria en la darrera jugada que permet els lleidatans mirar cap amunt en la classificació.

El Lleida ha començat el partit sense problemes, tenint el control de la pilota i intentant foradar la defensa de l'Hospitalet, que ha cedit la iniciativa als de Siviero. Casares hauria pogut avançar els blaus al minut sis amb un xut que ha marxat desviat quan ho tenia tot a favor per fer el primer. Tot i això, els lleidatans han seguit insistint per trobar la referència al davant de Marc Nierga, el nou davanter que debutava aquest diumenge. L'afany del Lleida no ha tingut premi, però.

Al minut 27, Higón ha aprofitat una badada de la defensa i del porter Álvaro Campos, l'única del partit, per avançar els locals. El gol no ha trastocat emperò els plans dels de Siviero, que han seguit dominant la pilota i creant moviment per aconseguir revertir el resultat. Deu minuts després del gol dels locals, Nierga ha aconseguit l'empat amb una rematada després d'un mal refús del porter de l'Hospitalet.

L'1 a 1 ha donat ales als blaus, que han remuntat el gol inicial dels del Barcelonès gràcies a un golàs de Casares, que ha engaltat una bola que s'ha colat gairebé per l'escaire de la porteria. Els lleidatans han marxat al descans amb un bon resultat i amb la sensació que la maquinària futbolística començava a funcionar tot i no completar una excel·lent primera part.

​El partit es plantejava obert a la represa, i tots dos equips s'han esmerçat per generar ocasions de gol. L'Hospitalet ha avançat les seves línies per buscar un empat que ha trobat tot just cinc minuts després que l'àrbitre xiulés l'inici de la segona. Salinas s'ha remogut bé dins l'àrea i ha sabut creuar la pilota per evitar que Campos pogués blocar-la. El 2 a 2 ha obert encara més el matx. Els dos equips creien que podien endur-se els tres punts, i aquest fet ha convertit l'encontre en un teva-meva sense interrupció.

​Doncel dóna la victòria en la darrera jugada

​A 15 minuts pel final, Quintillà ha desviat amb el tacó una pilota de Benji que anava dins després de superar Campos. L'Hospitalet ha crescut més que el Lleida en els darrers minuts, i ha merescut més premi que els de Siviero, imprecisos en atac. Indiano ha intentat sorprendre el porter local al 38 després que el Lleida estés 20 minuts sense ocasions de gol, però el seu xut ha sortit desviat. En els darrers compassos, els dos conjunts han intensificat l'esforç, i quan semblava que el xoc acabaria en taules, Doncel ha rebut una pilota dins de l'àrea, ha creat l'espai per xutar i l'ha col·locat lluny de l'abast del porter de l'Hospitalet.

Amb aquest resultat, els de Siviero sumen el seu quart partit sense perdre i sumen 28 punts. El proper partit, al Camp d'Esports contra el Prat.