«Feia vint anys que alertàvem que es podia produir»

L'agrupació d'Agents Rurals de CCOO, on estaven vinculats els dos agents morts, lamenta el “brutal succés” d'Aspa | Un dels finats era l'encarregat d'elaborar un protocol contra les amenaces i agressions que pateixen

Arma i roba del presumpte homicida dels agents rurals
Arma i roba del presumpte homicida dels agents rurals | ACN
Redacció
21 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:17h
L'homicidi de dos agents rurals a Aspa per part d'un caçador és el primer succés criminal que pateix el cos des de la seva fundació fa tres dècades. Tanmateix, la secció sindical de CCOO –on estaven vinculats els dos agents morts- asseguren que feia “vint anys que alertaven que es podia produir una situació com aquesta”.

CCOO de Catalunya, segons han explicat en un comunicat, “viu una profunda consternació per la mort dos dos agents rurals”. Una de les víctimes havia estat delegat del sindicat entre els anys 2012 i 2014 i l’altre era delegat de prevenció des del mes de desembre i havia de ser precisament l’encarregat des de CCOO d’impulsar el protocol contra amenaces i agressions que sovint pateix aquest cos.

Comissions Obreres, tal i com han fet altres sindicats i institucions catalans, ha volgut transmetre  el seu condol més sentit a les famílies, amics i companys dels dos agents morts a Aspa.
 

Paratge d'Aspa on han succeït els tràgics fets. Foto: ACN