Un caçador mata dos agents rurals a Aspa, al Segrià

El presumpte autor dels fets, de 28 anys, ha estat detingut | Ell mateix ha donat l'avís del succés

Arma i roba del presumpte homicida dels agents rurals
Arma i roba del presumpte homicida dels agents rurals | ACN
Redacció
21 de gener del 2017
Actualitzat a les 17:17h

Paratge d'Aspa on han succeït els tràgics fets Foto: ACN


Un caçador ha matat aquest dissabte dos agents rurals al municipi d'Aspa, a la comarca del Segrià. Els dos agents han rebut un tret al cap mentre feien una inspecció de caça. El presumpte autor dels fets ja ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra.

L’arrestat, un home de 28 anys i veí de Vacarisses (Vallès Occidental), ha trucat ell mateix als serveis d’emergència anunciant que havia disparat a dues persones mentre estava caçant. Segons ha informat la policia catalana, l’avís s’ha rebut cap a les 11.40 hores al vedat de caça d’Aspa, al sud del terme municipal i a tocar del quilòmetre 9 de la LV-7021, que connecta amb el Cogul.
Els agents s’han desplaçat al lloc i han constatat que, efectivament, hi havia dos homes morts per arma de foc. Segons les primeres informacions, els agents rurals estaven fent una inspecció a la zona quan s’han creuat amb el presumpte homicida. L’àrea d’investigació criminal de la regió policial de Ponent s’ha fet càrrec de la investigació.
 

Arma i roba del presumpte homicida dels agents rurals Foto: ACN


Meritxell Serret, consellera d'Agricultura, s'ha desplaçat a Aspa per fer costat al cos dels Agents Rurals. "A Aspa per donar suport a les famílies dels agents rurals assassinats. I al costat de tot el cos d'agents rurals en aquest moment tan dur", ha piulat a Twitter.