Les propostes culturals del cap de setmana a Ponent

El concert de la Julià Carbonell a Cervera i l'espectacle de dansa al Teatre de l'Escorxador, entre els actes més destacats

per Redacció , 20 de gener de 2017 a les 17:18 |
"Avui no sopem", a Balaguer | Teatre Condal
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte 21

Lleida: Concert d'inauguració d'Artístics Produccions​


L'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acollirà el concert inaugural d'Artístics Produccions. El seu objectiu és produir, promocionar i difondre projectes musicals i artístics, així com promoure un espai de creació i interacció entre la música i d’altres disciplines artístiques, per tal d’apropar-les al públic.
Lloc: Auditori Enric Granados Hora: 19:00h Entrada gratuïtaCervera: Concert extraordinari de ​la Julià Carbonell


"Cordes de cine" és un concert dedicat a les Bandes Sonores, en el qual l’OJC, amb una formació de 25 músics, recorda el romanticisme d’Eward Elgar i diverses bandes sonores de pel·lícules com Psicosi, la Llista d’Schindler, el Violinista a la teulada i moltes altres.

Lloc: Paranimf de la Universitat Hora: 19:00h Entrada gratuïta


Lleida: Dansa "Perra de nadie"

Una gossa, si és de ningú, no serveix per a res o, millor dit, per a ningú. Doncs sí que existeixen, i és més, poden ser imprescindibles en les seves inutilitats...

Lloc: Teatre l'Escorxador Hora: 20:30h Preus: 16 euros


Diumenge 22

Balaguer: Avui no sopem

La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir.

Lloc: Teatre Municipal Hora: 19.00h Preu: 22 euros (amfiteatre) / 25 euros (platea)


Lleida: Concert d'El fill del mestre"

El músic lleidatà torna a l'escenari del Cafè del Teatre, per enfrontar-se tot sol a les cançons d'El Fill del Mestre i de Gasion.

Lloc: Cafè del Teatre Hora: 20:30h Preu: 8 euros

 

Participació