Serret destaca que Agricultura supera els 300 milions de pressupost «després de molt temps»

La consellera es fixa com a eixos del 2017 el desenvolupament rural amb la formació i la innovació, avançar cap a la sobirania alimentaria i garantir el relleu generacional

Meritxell Serret, consellera d'Agricultura
Meritxell Serret, consellera d'Agricultura | Adrià Costa
Redacció
20 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:22h
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació disposarà aquest 2017 d'un pressupost de 304 milions d'euros, un 13'6% més que els 267,7 milions dels comptes de 2015 que es van prorrogar al 2016. La consellera Meritxell Serret ha destacat que ''després de molts anys es recupera pressupost per al sector'' i ha afegit la voluntat de treballar al seu costat ''impulsant polítiques per millorar en la comercialització, la competitivitat i la sostenibilitat''.

Així mateix ha fixat com a eixos prioritaris el desenvolupament rural a favor de la formació, avançar cap a la sobirania alimentaria i garantir el relleu generacional. Els grups a l'oposició que han presentat esmenes a la totalitat l'han qualificat principalment de ''continuista'' i han lamentat que per la importància d'un sector estratègic pel país com és l'agrícola i ramader el Govern només decideixi destinar-li poc més d'un 1% del total dels diners de l'executiu per aquest any.