Ensenyament

Un institut de Lleida prohibeix els telèfons mòbils als alumnes d'ESO

L'IES Torre Vicens no permet que els alumnes de primer i segon portin el aparells al centre | La mesura pretén afavorir la convivència i millorar la concentració a les aules

per Redacció , 17 de gener de 2017 a les 10:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Institut Torre Vicens de Lleida ha decidit no permetre que els alumnes de primer i segon d'ESO no puguin utilitzar els telèfons mòbils al centre. La mesura, expliquen des del centre, s'argumenta en base a la voluntat d'evitar conflictes i millorar l'atenció dels escolars a les aules i afavorir la convivència. 

En aquest sentit, la cap d'estudis, Chus Castro, apunta que l'ús dels aparells mòbils havia reduït la relació personal entre estudiants durant les hores de pati, i que els retards dels estudiants havien anat en augment. La decisió només afecta els alumnes dels dos primers cursos d'ESO, que no poden dur el telèfon a l'escola. Qui sí ho pot fer són els escolars de tercer i quart, si bé només poden usar-lo durant el temps de pati.

 

Participació