La Paeria avisa que la zona de Copa d'Or està saturada de grans superfícies

El regidor d'Urbanisme, Fèlix Larrosa, assegura que no hi pot haver un desequilibri entre els usos comercials i els residencials | Recorda que hi ha altres zones de la ciutat en disposició d'acollir grans centres | Els veïns del barri, preocupats per la massificació comercial

12 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:15h
Imatge d'unes obres a Copa d'Or
Imatge d'unes obres a Copa d'Or | Voltes
A la zona de Copa d'Or de Lleida (SUR 5) no hi caben més grans superfícies. Aquest és el resum que s'extreu de les paraules del regidor d'Urbanisme de la Paeria, Fèlix Larrosa, que assegura a aquest diari que la voluntat de l'equip de govern és posar-se al costat dels veïns, preocupats per la massificació comercial en aquesta zona.

En aquest sentit, Larrosa ha tingut aquest dimecres una reunió amb els representants veïnals dels carrers Maria Laforet i Maria Montessori per assegurar que la prioritat de l'executiu que lidera Àngel Ros és el de dibuixar una ciutat comercialment equilibrada, un fet que comporta, des del seu punt de vista, frenar l'entrada de nous grans centres a Copa d'Or, curulla ja d'espais com Decatlhon, Mercadona, Esclat, Media Markt, Viena o McDonald.

"Si incorporar una nova gran superfície vol dir canviar l'equilibri urbanístic entre comerç i residències, ens hi oposem", assegura Larrosa, que recorda que hi ha altres zones de la ciutat en disposició d'acollir grans centres comercials.

​En relació a la firma Leroy Merlin, amb intenció d'entrar al mercat lleidatà amb un espai de 8.365 metres quadrats, l'edil assegura que no ha rebut cap petició per part de la firma, que sí té la llicència comercial de la Generalitat. En aquest aspecte, el regidor recorda que el propietari de la finca en la qual s'hi podria ubicar la companyia va demanar una modificació del planejament urbanístic, "que va ser desestimada per unanimitat en comissió".