Reconeix que va robar 1.500 euros atracant un supermercat d'Albatàrrec amb una navalla

Els fets van tenir lloc el 28 de novembre de 2015 i l'home, amb antecedents per robatori, ha acceptat quatre anys i tres mesos de presó

Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:12h
L'acusat d'haver robat 1.580 euros en un supermercat d'Albatàrrec (Segrià) ha reconegut que es va endur els diners després d'amenaçar la caixera amb una navalla. Els fets van tenir lloc el 28 de novembre de 2015. L'home ha reconegut que va entrar al supermercat a dos quarts de dues del migdia i que, com que només hi havia la caixera, li va demanar pa i a l'hora de cobrar-li, es va posar darrera seu i la va obligar a donar-li els diners de la caixa.

Durant el judici, que s'havia de celebrar aquest dimecres al penal 3 de Lleida, les parts han arribat a un acord per rebaixar la pena inicial de cinc anys de presó als quatre anys i tres mesos de presó i a una responsabilitat civil de 1.580 euros. Se l'ha condemnat per un delicte de robatori amb els agreujants d'ús d'arma i de reincidència. Precisament l'acusat es troba a la presó per un altre robatori similar.