La sardana «Lo pont de Balaguer» torna a sonar a la capital de la Noguera

La peça es va poder escoltar en el concert que va oferir la cobla Jovenívola d'Agramunt

Redacció
09 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:48h
Imatge d'un moment de la interpretació
Imatge d'un moment de la interpretació | Rosa M Sauret


La Sardana "Lo Pont de Balaguer" s'ha pogut tornar a escoltar a la capital de la Noguera aquest diumenge després que s'estrenés durant la Festa Major el passat mes de novembre. La composició del mestre Dani Gasulla va ser interpretada en el concert que va oferir la cobla Jovenívola d'Agramunt en el tradicional concert de Reis que es fa cada any a Balaguer.

La sardana ha estat seleccionada al certamen La Sardana de l'Any, un concurs de votació popular per triar quina és la millor sardana entre totes les que s'han composat durant l'any. Aquesta primera preselecció ha anat a càrrec d'un comitè d'experts, i a partir d'ara, és el públic que decidirà les composicions amb més popularitat a través d'una votació que es realitza setmanalment per telèfon i internet.

Les votacions es fan a través del web lsda.cat, que correspon a les lletres inicials de "La Sardana De l'Any". El certamen s'acabarà el mes de maig amb el concert final, un recital on el públic és l'encarregat de decidir en directe entre les 10 peces que han arribat fins al final, i que en aquesta edició tindrà lloc a Olesa de Montserrat.