El Lleida Esportiu s'il·lumina

Els de Siviero guanyen 3 a 2 al Badalona i s'allunyen dels llocs de perill de la classificació | El matx ha estat marcat per una immensa boira que ha impedit la bona visibilitat

El Lleida ha guanyat al Badalona
El Lleida ha guanyat al Badalona | Lleida Esportiu
Redacció
07 de gener del 2017
Actualitzat el 08 de gener a les 0:19h
El Lleida Esportiu s'ha il·luminat aquest dissabte i ha guanyat el Badalona per 3 a 2 en un matx marcat per una immensa boira que ha impedit seguir-lo amb claredat. Els de Siviero han fet un partit complert i s'han endut els tres punts, però han hagut de demanar l'hora després d'haver aconseguit una distància de dos gols a la segona part.

El partit ha començat amb molt poca visibilitat i les grades del Camp d'Esports buides, però amb bones notícies pels lleidatans, que al minut vuit s'han avançat al marcador gràcies a una rematada de cap de Noel que ha caçat una pilota després d'una falta. Amb el resultat a favor, els blaus han intentat tenir la pilota i controlar el pes del partit per impedir que els badalonins fessin mal a la contra. Andriu hagués pogut marcar el 2 a 0 al 18 amb un cop de cap que ha sortit desviat, per bé que el Badalona també ha tingut ocasió per fer l'empat a les botes de Víctor Garcia, que s'ha topat amb Álvaro Campos.

Sí que ho ha aconseguit vint minuts després mitjançant Gerard Oliva, que ha connectat una pilota que ha entrat al fons de la xarxa del Lleida després que fos desviada per la cama d'un defensa. La mitja part semblava que acabaria amb empat a 1, però Óscar Rubio ha aprofitat un rebot dins l'àrea per tornar a avançar el Lleida Esportiu. Ha estat un gol psicològic que ha ajudat a aixecar la confiança dels homes de Siviero, que han firmat la millor primera part com a locals de la temporada.

​A la represa, els lleidatans han buscat la sentència. Indiano ho ha provat de falta al minut 50, Andriu ha estavellat una bola al travesser al 54 i Noel ha rematat fregant el pal un minut després. El partit estava madur pels locals, que veien com el Badalona tampoc els angoixava en defensa. Siviero ha tret Quintillà i ha fet entrar Cristian Gómez, que juntament amb Indiano, Casares i Noel ha estat dels millors de l'encontre.

La voluntat de participar en el joc col·lectiu s'ha notat en els jugadors del Lleida Esportiu, que ha ampliat distàncies gràcies a una bona jugada combinativa entre Casares i Fran Moreno, que ha col·locat l'esfèrica al fons de la porteria visitant. Era el minut 63 i la cosa pintava bé pels de Siviero, que han controlat el joc i fins i tot haurien pogut augmentar distàncies. Cristian Gómez ha intentat una frivolté amb una vaselina que s'ha quedat curta però que ha servit per veure que els jugadors lleidatans tenien la confiança suficient per provar jugades noves.

​El partit semblava sentenciat, però Agus Alonso al 83 ha completat una bona jugada individual per la banda dreta que ha finalitzat amb un xit creuat que ha superat Campos. El 3 a 2 ha posat la por a la grada, que ha patit encara més quan Campos s'ha hagut d'estirar per evitar l'empat de Gerard Oliva un minut després. Vista la situació, Siviero ha decidit reforçar la línia defensiva per fermar el resultat. Ha suat el tècnic argentí, però ha cantat victòria. La primera del 2017 que allunya l'equip de la zona de perill.