El Balaguer retirarà el dorsal 4 de Yeray Darias

El club penjarà la samarreta al costat del marcador

À.Ll
05 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:13h
Ayguadé i Cortés, aquest dijous
Ayguadé i Cortés, aquest dijous | Àlvar Llobet
El dorsal 4 del Club de Futbol Balaguer ja no el portarà cap altre jugador. L'entrenador, Jordi Cortés, i el president, Antonio Ayguadé, han anunciat aquest dijous que l'entitat ha decidit homenatjar el malaurat jugador, mort en accident el passat diumenge, amb aquest gest. El club penjarà la samarreta de Darias al costat del marcador en el proper partit de lliga a casa, el dia 15 de gener contra el Reus.

​Cortés ha indicat que els jugadors sortiran al camp amb una samarreta en homenatge al seu company on s'hi podrà llegir la frase "sempre amb nosaltres", alhora que ha anunciat que el club crearà unes samarretes d'entrenament amb la frase "Somriu a qui ho necessiti" brodada al costat de l'escut. Aquesta màxima és la darrera que tenia Darias al seu perfil de Whatsapp. Els jugadors també mostraran una pancarta.

​D'altra banda, el tècnic de l'equip de la capital de la Noguera ha indicat que abans del partit contra el Reus els nens de la base sortiran al camp amb globus per recordar el defensa balaguerí.

Un equip "sencer"

​Cortés ha assegurat que la plantilla està "força sencera" després de la mort de Darias, i ha destacat que el fet que el germà del jugador formi part de l'equip i mostri fortalesa "és un exemple per tots". L'entrenador balaguerí ha indicat també que el vestidor ha de ser capaç de superar el dol "sense oblidar-nos de Yeray" i afrontar el repte de l'ascens a Tercera Divisió.