Un home atraca un banc a Rialp amb un ganivet

Ha amenaçat l'empleat i dos clients que es trobaven a l'oficina en el moment dels fets | El lladre s'ha endut una petita quantitat de diners | Els Mossos han obert una investigació mentre es busca l'autor d'aquest robatori

04 de gener del 2017
Actualitzat a les 19:12h
Un home ha atracat aquest dimecres al migdia la sucursal d'una entitat bancària de l'avinguda Flora Cadena de Rialp. El lladre ha entrat amb un ganivet i ha amenaçat amb aquesta arma blanca el treballador del banc amb l'objectiu que li donés els diners. Segons han confirmat fonts policials a Pallars Digital, l'home s'ha emportat "una petita quantitat" de diners en efectiu de la caixa.

A banda de l'empleat de l'oficina, l'atracament ha estat presenciat per dos clients, una dona embarassada i un senyor d'avançada edat. Sortosament, cap de les persones que es trobaven a l'oficina en el moment dels fets ha resultat ferida. L'avís de l'atracament l'han rebut els Mossos d'Esquadra a tres quarts de dos de la tarda, a pocs minuts del tancament de l'oficina.

Quan la policia ha arribat al lloc dels fets, l'atracador ja s'havia donat a la fuga. Els Mossos han obert una investigació mentre es busca l'autor d'aquest robatori.