Tornen els Pastorets de la mà del Talia a l’Escorxador

Quatre representacions consecutives, des de l’1 de gener fins al pròxim dimecres

Redacció
01 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:00h
Talia representarà els Pastorets
Talia representarà els Pastorets | Paeria
La companyia Talia Teatre reprèn aquest diumenge al teatre municipal de l’Escorxador el cicle de representacions d’Els Pastorets, que va iniciar el passat dia 18 de desembre, l’AEM-Belles Arts, i que van continuar de la mà del TOAR.

El Talia realitzarà quatre representacions de la versió d’Els Pastorets de Lluís Millà en dies successius, des d'avui i fins al dimecres, 4 de gener, a les 6 de la tarda, a la Sala 1 de l’Escorxador. L'obra la dirigeix Alejandro Rosselló.

La companyia AEM Belles Arts Teatre va ser la primera a obrir el cicle d’Els Pastorets amb dues representacions, el 18 i el 26 de desembre, també a l’Escorxador. El testimoni el va agafar el grup teatral TOAR, que en tres escenaris diferents –Auditori, Església del Carme i Residència Adesma, al convent dels Franciscans- han estat representant la mateixa versió de Lluís Millà, des del 28 de desembre, fins el passat divendres. Les representacions del Talia Teatre incorporen a l’espectacle la interpretació en llengua de signes.